Gå til indhold
Restaurant Green Room
  • Menu
  • Book bord
  • Jazz & DJ
  • English
  • Menu
  • Book bord
  • Jazz & DJ
  • Om Green Room
  • Find vej
  • Galleri
  • Ansvar – København
  • Level Six – København
  • MØR – København
  • Nordbo – København
  • L’øst – Aarhus
  • GÄST – Aarhus
  • English

MOULIN ROUGE! THE MUSICAL SHOWMENU

3 RETTERS SHOWMENU 420,-

VOL-AU-VENT ARMAGNAC REJER

Rejer marineret i Armagnac, vol au vent, rosenkål, stenbidderrogn & urte salat

BØF STRIPLOIN

Striploin, grøn ærte puré, gedeost og honning samosa, marchand de vin sauce & pommes croquette 

MOULIN ROUGE GATEAU MARCEL GOLDEN DUST

Chokoladekage, brændt hvid chokolade, kirsebær marengs, broken gel på kirsebær 

3 RETTERS VEGETAR SHOWMENU 420,-

VOL-AU-VENT ARMAGNAC TOFU

Tofu marineret i Armagnac, vol au vent, rosenkål, tangcaviar, urte salat 

DYBSTEGT HALLOUMI

Halloumi, grøn ærte puré, kikærte og honey samosa

MOULIN ROUGE GATEAU MARCEL GOLDEN DUST

Chokoladekage, brændt hvid chokolade, kirsebær marengs, broken gel på kirsebær

2 RETTERS SHOWMENU 340,-

BØF STRIPLOIN

Striploin, grøn ærte puré, gedeost og honning samosa, marchand de vin sauce & pommes croquette

MOULIN ROUGE GATEAU MARCEL GOLDEN DUST

Chokoladekage, brændt hvid chokolade, kirsebær marengs, broken gel på kirsebær

2 RETTERS VEGETAR SHOWMENU 340,-

DYBSTEGT HALLOUMI

Halloumi, grøn ærte puré, kikærte og honey samosa

MOULIN ROUGE GATEAU MARCEL GOLDEN DUST

Chokoladekage, brændt hvid chokolade, kirsebær marengs, broken gel på kirsebær

SNACKS 11:30-21:30

HJEMMELAVET BRIOCHE MED PISKET PERSILLESMØR

36,-

CITRON OG ROSMARIN MARINEREDE KALAMATA OLIVEN

36,-

SALTEDE OG RISTEDE MARCONA MANDLER

36,-

FRITURESTEGTE KARTOFFELSKRÆLLER MED REVET PARMESANOST OG CHILI AIOLI

95,-

SPRØDE HOTWINGS MED SRIRACHA HONNING OG SAUCE TARTARE

155,-

OST MED SØDT OG SPRØDT

99,-

FROKOST 11:30-15:00

ØKOLOGISKE POMMES FRITES

35,-

SAUCE BEARNAISE

35,-

GARDEN SALAT

35,-

PONZU-MARINERET LAKSESALAT

Laks – avocado – syltet rødkål – agurk – edamamebønner – gulerødder – ristede sesamfrø – chili mayonnaise

145,-

KYLLINGESALAT MED RISTET BRIE

Røget kyllingebryst – sorte ris – ristede rødbeder – ristet brie – marineret grønkål – syltede rødløg – valnødder – basilikum citron vinaigrette

145,-

PASTA PAPPARDELLE

Champignon – østershatte – Pecorino – sort trøffel

165,-

FREYGAARD BURGER

180 gr. Freygaard bøf – syltede rødløg – tomater – sauce tatar – agurk –
ketchup – salat – danske økologiske pommes frites – sprød briochebolle
Ost | Bacon | Løgringe stk. 18,-

179,-

STJERNESKUD

Stegt og dampet rødspættefilet – rejer – stenbiderrogn – Thousand Islanddressing – grillet surdejsbrød

179,-

STEAK FRITES

Okse striploin 250G – sauce bearnaise – økologiske pommes frites – grillet tomat

245,-

SIDES 11:30-21:30

ØKOLOGISKE POMMES FRITES

35,-

SAUCE BEARNAISE

35,-

GARDEN SALAT

35,-

FORRETTER 17:00-21:30

LAKSE CANNELLONI

Røget laks – ricotta – wasabi – æble – ponzu vinaigrette – Tapioka chips

115,-

RØRT FREYGAARD TATAR

Oksekød fra Freygaard – cornichons – æggeblomme – Dijon sennep – peberrod – boghvede

125,-

BAGT SPIDSKÅL 50 GRADER

Spidskål – crème double – purløg – sort peber – ahornsirup – saltede mandler

115,-

KARTOFFEL PORRESUPPE

115,-

HOVEDRETTER 17:00-21:30

STEAK FRITES

Okse striploin 250G – sauce bearnaise – økologiske pommes frites – grillet tomat

245,-

OKSEMØRBRAD 180GRAM

Oksemørbrad – selleripuré med trøffel – skalotteløg glace – gulerødder – pommes fondant

295,-

POCHERET KULMULE

Kulmule – grillet spidskål – blomkålspuré – fiskeveloute med dildolie – pommes fondant

275,-

PONZU-MARINERET LAKSESALAT

Laks – avocado – syltet rødkål – agurk – edamamebønner – gulerødder – ristede sesamfrø – chili mayonnaise

145,-

KYLLING BALLOTINO

Kyllingebryst fra Rokkedal– løgpuré – persille pistou – kyllinge bouillon – ristede pistacienødder – pommes fondant

245,-

BØRNEMENU

2 RETTERS MENU INKL. DRIKKE 129,- (Serveres for børn op til 12 år)

DRIKKE

Vælg mellem: Mælk, Juice og vand

GRANNY´S – SPAGHETTI BOLOGNESE

MI AMIGO – NACHOS MED KYLLING OG OST

COOL KIDS – BURGER MED POMMES FRITES OG DIP

Vælg mellem: Oksekød eller vegansk bøf

BIG BEN – SPRØD FISK MED POMMES FRITES OG DIP

STAY LOCAL – FRIKADELLER AF VELFÆRDSGRIS MED
KARTOFLER OG SOVS

BØRNE DESSERT

PANDEKAGER MED CHOKOLADESAUCE ELLER ISPIND
FRA HANSEN IS

DESSERTER

KONDITORI

Vidste i at vi har vores egen konditor og to konditorelever. Oplev deres fantastiske kreationer i vores montre som vi har stående midt i vores restaurant.
Velbekomme

FIND VORES VIN OG DRINKS KORT:

VIN OG DRINKS

Til en ganske særlig anledning skal man bruge ganske særlige rammer. Kontakt os gerne direkte for et uforpligtende tilbud, hvad enten du skal holde konfirmation, bryllup, fødselsdag, julefrokost eller noget helt andet.

Ved booking til mere end 9 gæster, kontakt greenroom@scandichotels.com

Ved booking af selskaber, kontakt meeting.falkoner@scandichotels.com

Åbningstider

Restaurant:
Mandag - lørdag: 11:30 - 22:30
Køkkenet lukker 21:30
Søndag: Maden kan nydes i baren

Green Room Bar:
Mandag - torsdag: 8:00 - 24:00
Fredag - lørdag: 8:00 - 01:00
Søndag: 8:00 - 22:00

Kontakt

Green Room Restaurant & Bar
Falkoner Allé 9
2000 Frederiksberg

T. 72 58 10 41
E. greenroom@scandichotels.com

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapport