Gå til indhold
Restaurant Green Room
  • Menu
  • Book bord
  • Kontakt og åbningstider
  • Menu
  • Book bord
  • Kontakt og åbningstider
  • Om Green Room
  • Find vej
  • Galleri
  • Ansvar – København
  • Level Six – København
  • MØR – København
  • Nordbo – København
  • L’øst – Aarhus
  • GÄST – Aarhus

GREENROOM RESTAURANT & BAR

KLASSISK CAESAR SALAT

Romainesalat, brødcroutoner, parmesan
Kylling eller rejer 75,- | Bacon 39,-

119,-

FISKEFILET, GROV REMOULADE, GRILLET CITRON

Smørrebrød

125,-

ÆG MED REJER, LAKSEROGN, GRØN DILDMAYONAISE

Smørrebrød

125,-

FREYGAARD BURGER

180 gr. Freygaard bøf – syltede rødløg – tomater – trøffelmayonaise – agurk –
ketchup – salat – danske økologiske pommes frites – sprød briochebolle
Ost | Bacon | Løgringe stk. 18,-

179,-

BURGER MED SVAMPEBØFFEN

Burgerbøf fra Planteslagterne – syltede rødløg – tomatchutney – frisk salat – vegansk
mayo – sprød briochebolle – danske økologiske pommes frites

179,-

CLUB SANDWICH

Kylling, tomat, gruyere ost, bacon, syltede rødløg, pebermayonaise, pommes frites

185,-

PASTA TORTELLINI

Ricotta – spinat – semitørrede tomater – brunet smør – parmesanost – ristede
pinjekerner

190,-

FLADBRØD BLOND

Rejer – stenbiderrogn – creme fraiche – forårsløg – rødløg – dild – grillet lime

195,-

CHARCUTERIE MIN. 2PERSONER

3 x salami/pølser – 2 x ost, knækbrød – oliven – soltørrede tomater

250,-

FORRETTER 11:30-21:30

BISQUE AF STRANDKRABBER

Jomfruhummer – krydderurter

115,-

3 SLAGS GULERØDDER

Syltede gulerødder – sesamfrø – gulerodspure – appelsin – ingefær – gulerødder

115,-

OKSETATAR FRA FREYGAARD

Syltede sennepskorn – rødløg – peberrod – kapers – friturestegt boghvede – røget
creme fraiche

125,-

HOVEDRETTER 11:30-21:30

1/1 RØDSPÆTTE

Nye danske kartofler – rødbeder – brunet smør – mini gulerod – persillle

235,-

SCHNITZEL AF DANSK DUROC

Lun kartoffelsalat af nye danske kartofler – ærter – asparges – karotter – smørsauce

235,-

STEAKS

Du får en mør og velhængt steak af oksefilet eller ribeye.
Køkkenet finder sæsonens bedste grøntsager og serverer retten med
nye danske kartofler

200G OKSEFILET

275,-

300G RIB EYE

319,-

BÉARNAISE SAUCE, PEBERSAUCE, RØDVINSSAUCE STK.35,-

35,-

CHARCUTERIE MIN. 2 PERSONER

3 x salami/pølser, 2 x ost, knækbrød, oliven, tørrede tomater

250,-

BØRNEMENU

2 RETTERS MENU INKL. DRIKKE 129,- (Serveres for børn op til 12 år)

DRIKKE

Vælg mellem: Mælk, Juice og vand

GRANNY´S – SPAGHETTI BOLOGNESE

MI AMIGO – NACHOS MED KYLLING OG OST

COOL KIDS – BURGER MED POMMES FRITES OG DIP

Vælg mellem: Oksekød eller vegansk bøf

BIG BEN – SPRØD FISK MED POMMES FRITES OG DIP

STAY LOCAL – FRIKADELLER AF VELFÆRDSGRIS MED
KARTOFLER OG SOVS

BØRNE DESSERT

PANDEKAGER MED CHOKOLADESAUCE ELLER ISPIND
FRA HANSEN IS

DESSERTER

KONDITORI

Vidste i at vi har vores egen konditor og to konditorelever. Oplev deres fantastiske kreationer i vores montre som vi har stående midt i vores restaurant.
Velbekomme 🙂

FIND VORES VIN OG DRINKS KORT:

VIN OG DRINKS

Selskaber

Til en ganske særlig anledning skal man bruge ganske særlige rammer. Kontakt os gerne direkte for et uforpligtende tilbud, hvad enten du skal holde konfirmation, bryllup, fødselsdag, julefrokost eller noget helt andet.

Ved booking af selskaber, kontakt meeting.falkoner@scandichotels.com

Åbningstider

Restaurant:
Mandag - lørdag: 11.30 - 21.30
Søndag: Mad serveres i baren

Green Room Bar:
Mandag - torsdag: 10:30 - 24:00
Fredag - lørdag: 10:30 - 01:00
Søndag: 11:00 - 22:00

Kontakt

Green Room Restaurant & Bar
Falkoner Allé 9
2000 Frederiksberg

T. 72 58 10 41
E. greenroom@scandichotels.com

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapport